fredag den 30. august 2013

Dagens festkat

Missemor ønsker alle ryssere (og især putterne) en god introfest!!!

http://24.media.tumblr.com/3d736df5da284e889c9499756530efc8/tumblr_mno89p9spT1sped3xo1_400.gif

(Og husk at overholde de nye rygeregler! og at stikke kys til 51 37 21 08!!)

onsdag den 28. august 2013

Introfestens DJ's

DJ Ægte




- Hvorfor har du det kunstnernavn som du har?
Fordi det er lyden af ægte festmusik. Jeg gider ikke at høre på When Saints Go Machine eller andet hipsterpjat, når jeg fester. Og hvis jeg gør, så er det et remix

- Hvad kan man forvente under din optræden?
Den nye deadmau5, FC. To Fods trøjer, 3 grimme groupies, Rihanna remix og glad elektro, så kom tidligt!
- Hvad for noget musik vil der blive spillet?
Jeg kalder det "glad elektro/house". Det hele handler om få introfesten i gang, og det lover jeg, at den her genre gør.
- Hvad ser du allermest frem til, omkring at spille til intro festen?
Jeg ser frem til at se alle være klar på floor klokken 19:30, ellers er det jo bare klubben, jeg har mit hold med mig #bft.


DJ Foxinator aka. DUBTRACTOR II

- Hvorfor har du det kunstnernavn som som du har?
Fordi Terminator selvfølgeligt. Manden af jern - ligesom mig!

- Hvad kan man forvente under din optræden?
Forvent sukker-dance-pop efterfuldt af ond udanselig-psykopat-brian-trap.

- Hvad for noget musik vil der blive spillet?
Masser af Miley C og Justin - i mange forskellige remixes…

- Hvad ser du allermest frem til, omkring at spille til intro festen?
Altså… Glæder mig nok mest bare til at se putterne stive...



ENTER THE MACHINE

- Hvorfor har i det kunstnernavn som i har?
"In Denmark, you don't enter the machine, the machine enters you" citat Gitte Transbøl
- Hvad kan man forvente under jeres optræden?
Det sindsygeste liveshow du nogensinde kommer til at opleve. Vi har købt stort ind så du kan godt regne med at være i salen fra 21-22
- Hvad for noget musik vil der blive spillet?
Twerk musik. Bla. Der vil nok også komme en masse god lorte pop og sindsyge remixes (som vi selv har lavet) så gør jer klar til at rave!!
- Hvad ser i allermest frem til, omkring at spille til intro festen?
At vise Festudvalget at de har gjort en kæmpe fejltagelse ved ikke at give os en prime-time tid til de andre fester. Dette bliver højst sandsynligt ENTER THE MACHINE'S sidste koncert på Rysensteen, så vi giver den alt hvad vi har!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Katten & Klatten

- Hvorfor har i det kunstnernavn som i har?
Billedet siger det meste...

- Hvad kan man forvente under jeres optræden?
Blurred Lines

- Hvad for noget musik vil der blive spillet?
Blurred Lines

- Hvad ser i allermest frem til, omkring at spille til intro festen?
Når vi spiller Blurred Lines


Davaj Davaj

- Hvorfor har i det kunstnernavn som i har?
August: Altså vi hedder Davaj Davaj, som kommer af Russisk og sådan set betyder i gang, eller kom kom. Det var faktisk en af mine venner, Frank, der forslog vi skulle hedde det, fordi DJ Alligator, verdens bedste dj, har lavet en sang der hedder Davaj Davaj. Oskar: Og så passer det også meget godt overens med den kunst vi laver, fordi den er sådan rimelig ”Davaj Davaj” agtig. - Hvad kan man forvente under jeres optræden?
August: En masse ”bangers” og en masse twerk fra Ragga pigerne. Oskar: Og udover rystende baller, og så kan man også forvente sig den bedste aften i sit liv. August: Det rigtigt, fordi det set vi kommer med var egentlig tiltænkt til Roskilde, men eftersom vi ikke orkede spille der, har vi brugt det på jer. - Hvad for noget musik vil der blive spillet?
August: Eftersom Ragga damerne kommer og optræder, kan man forvente sig musik der er god til at, sætter røvballerne i rotation. Oskar: Men som Danmarks bedste dj’s kan vi ikke afsløre præmie settet. Dog kan vi afsløre genrene. Det blive noget i retningen af dancehall, lidt pop, lidt Trap og Drum n bass, og rihanna. August Ikke Rihanna, vi spiller ikke Rihanna. Oskar: Måske August: Vi har jo diskuteret meget ang. Hvilken musik vi skulle spille, fordi jeg er lidt mere til at spille nogle ting der sparke røv, medens Oskar gerne spille dårligt musik. Manden har jo en dårlig musiksmag, men derfor er han også bedste dj, fordi han ved hvad folk inderst inde gerne vil have. Oskar: Jeg er den bedste! - Hvad ser i allermest frem til, omkring at spille til intro festen? August: Udover at lave festens klimaks og ryste røv med ragga damerne, glæder vi os også til at spille i salen. Sidst spillede vi i kælderen. Oskar: Som vi jo er for store til! August Ja, præcis! Det endte jo med at kælderen var for proppet, og festen måtte lukkes. Der gik et rygte om at der var pga. At nogen havde trodset rygeforbuddet, men det er en løgn! Oskar: Ja, vi er de bedste! August: ja vi er.

mandag den 26. august 2013

Introfest

Så er der snart fest! 

Så er der kun små 5 dage tilbage til årets første fest udspiller sig på skolen. Os fra Rysbloggen glæder os rigtig meget og håber at i alle sammen også glæder jer. Her er en lille video fra sidste års introfest som i alle kan se, så i kan glæde jer til på fredag ps. Husk hvis i ser nogle der hygger eller kysser i krogen så send navn+klasse til 51 37 21 08. Ingen beskeder, ingen scorestatistiker! 








onsdag den 21. august 2013

Velkommen tilbage + Dyrehaven

▲△▲△▲△▲△▲△▲△▲△▲△▲△▲△▲△▲△▲△▲△▲△▲△▲△▲△▲△▲△
Så er vi ved at være godt og grundigt tilbage på skolebænken efter en (lidt for kort?) sommerferie. Dette års rysblog team er mere end klar til at bringe jer alt det bedste fra Rys - so watch this space gutter.
Som en lille "velkommen tilbage" bringer vi jer en godte fra i fredags. For som vi alle ved er et nyt skoleår  = nye putter! ♡ jaaaaaa 
☼♢♧☮♨
Traditionen tro blev der gået til tuscherne i Dyrehaven og hvis du missede nogle af de kunstneriske mesterværker der væltede rundt blandt hjorte og brændenælder, har vi her samlet creme de la creme of the overtegnede puts!  (og et par gamle kendinge ----> Spot en tydeligvis utilfreds 3G'er)