mandag den 28. oktober 2013

Breaking news: Rysbloggens tumblr!

Kære Ryssere. 
I dag er en tumblr til Rysbloggen oprettet!
Den vil køre sideløbende med bloggen her og vil primært indeholde katte-gif's samt andre gøglede billeder i gif-format. 
Rysbloggen er derved nu en kombination af (den primære kilde) en blog og en tumblr, da blogger desværre ikke tillader visning af gif's. 
Tumblr'en vil blive opdateret jævnligt, så hold øje med den. 

http://rysbloggen.tumblr.com

God fornøjelse
xoxo

Ugens Rysser



Navn: Emilie
Klasse: 1.e


(Billedelocation: "Transbal," Elevrådshyttetur, Birkerød)

Hvordan har du det med at være blevet valgt som ugens rysser?
”Det er helt klart mine 15 minutes of fame, jeg kunne ikke være mere beæret.

Hvad er dit yndlingssted på rys?
”Jeg har fundet et hemmeligt sted på rys, det er ret fedt, for der er ingen andre, der har opdaget det endnu, derfor kan jeg desværre ikke afsløre det her" 
*peger diskret i retning mod kælderen, blinker lusket*

Hvem er din yndlingslærer?
”Without doubt mit store idol, Dickman himself. Har aldrig mødt et støre forbillede. Dickman svigter aldrig.” 

Hvad er din relation til rysånden?
"Jeg må sgu ærligt indrømme, at jeg simpelthen ikke har fundet endnu. Gitte må godt lige udstede et kort eller noget, hvor fanden finder jeg den??" *river en tot krøllet hår ud, lægger den aggressivt på bordet*

På en øde ø skal du være sammen med én anden person, du kan vælge imellem Søren Pind, pedellen Bernard eller et valgfrit medlem af Jonas Brothers?
"Wow. Tough choice. Jeg skal lige have fem minutters tænketid."
32 minutter senere
”Selvom jeg dog må indrømme, at jeg har Kevin Jonas hængende over min seng – vi er lidt af den samme støbning, hvis du ved hvad jeg mener *blinker slesk* - så må mit valg nok falde på pedellen Bernard. Han er et orakel uden lige. Er især nede med hans hat, som jeg i sjældne lejligheder har set. Han har simpelthen givet mig et nyt menneskesyn. Måske jeg må låne hans hat, hvis vi strander på en øde ø, det vil betyde alt for mig" 
*kigger drømmende ud i det fjerne*

Favorit rys-merchandise? 
"Helt klart ryscyklen. Selvom jeg dog aldrig har fået lov at køre på den *smilet blegner en smule*, ”selvom jeg dog fik lov kort at røre ved en engang!” *lyser op af glæde* Drømmescenariet er klart at køre på ryscyklen mod solnedgangen med Bernard som min chauffør."
   
Evt. idé til ny merchandise?
"Jeg synes vi mangler en maskot, et form for rysdyr – måske er det her rysånden kommer i spil?"
  
Færdiggør sætningen: ”Hvis jeg kunne være medlem af hvilken som helst gruppe på Rys skulle det være… *udbryder begejstret* "X-pigerne! Jeg er en kæmpe fan af deres hårde arbejde og evige gåpomod når det kommer til twerking. Jeg har stadig dårlig samvittighed over, at vi stjal deres titel til første kælderaften, så skud ud til jer girls – I gør det sgu godt!”

mandag den 21. oktober 2013

Velkommen tilbage fra efterårsferie


Rysbloggen ønsker alle velkommen tilbage fra en forhåbentlig god efterårsferie. Vi beklager stilheden herfra den sidste måneds tid, men vi vender snart stærkt tilbage igen med masser af gøgl. Hvis der er nogle ryssere derude, der brænder inde med en god idé til et indlæg - det kan være en sjov studietursanekdote, en grinern overhørt samtale i kælderen eller et nyt udvalg I har startet - skal I endelig ikke holde jer tilbage med at smide en mail i vores indbakke på Facebook. 
Desuden modtages alle tip om dyreprofilbilleder til en part II med kyshånd. 

Xoxo 
Missemor