fredag den 13. maj 2016

DJs til WHITE SENSATION ♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪

NU ER DET NU! 
Årets sidste fest, årets fedeste fest, årets aller vildeste fest. 
Vi glæder os til at drikke os i hegnet, dakke hele natten og give 3.g'erne en ordentlig farvel!! 

XX CÆSAR's SENDEBUD XX 
19:30-20:00 

Hvem er i?
Ghetto børn fra Vesterbro, trying to make it big.
Henholdvis Fred og Lulu

Hvorfor hedder i DJ White trash? 

Fordi vi er vokset op bland stiknarkomaner, alkoholiserede typer og har generelt bare huslet os igennem vores opvækst. Så selvom vi er sikre på, at vi nok skal stige til højere social lag (da vi jo går på GYM) – så vil white trashen altid være vores identitet. #vesterbronxforlife

Hvilken slags musik skal i spille?

Et sted mellem vildt trapparty, og blød sensuel house – lidt til alle

Nogle i glæder jer til at se på floor?

SHOUTOUT TIL ALLE DROPOUTSSS (GAMBORG (VESTEGNEN))
HUMLETOWNs ELITE
TIL ALLE DE SULTNE SJAKALER PÅ FLOOR, og piger i løbe tid. ;)))))
Og et sidste til dj kibbers 

Er der noget specielt vi skal glæde os til?

I skal glæde jer til at komme lidt for berusede, fare op i gaderoben, for derefter at blive modtaget af det lækreste music on the floooooorrrr (RWAR) vi skaber en ganske euforiserende stemning- so come early eyeyey 

 (glæd jer til part 2 efter ferien btw)

Hvad er jeres vildeste ravemove?

Alt vi gør er vildt, såeeee, den er lidt svær ikk? #stabilitet


Dj 中国swag

20:00 - 20:45

Hvem er i? Vi er det musikalske indslag fra kinaklassen, som vores navn indikerer. Derfor er det garanteret at blive gr8.
Hvorfor hedder i DJ …? Fordi 中国 betyder kina, og vi er kina swag, derfor DJ 中国Swag.
Hvilken slags musik skal i spille? Vi vi spille en blanding af fantastiske rave numre, suppleret med en mængde klassikere, som folk helt sikkert vil lægge glædelig genkendelse til.
Nogle i glæder jer til at se på floor? Ja, vores kineser fra klassen Lei eftersom hun kan overraske alle med sine moves.
Er der noget specielt vi skal glæde os til? I skal bare glæde jer til den sidste DJ optræden fra undertegnede...
Hvad er jeres vildeste ravemove? Der er mange gode. Men med inspiration fra kongerne fra næstved vil issyl i bikuppen klart være favoritten.


DJ Haris
20:45-21:30

Hvem er i?
Goddag vi hedder Aske Nørgaard og Frederik Holger Nielsen og vi er bedste venner ;D


Hvorfor hedder i DJ ...?
Fordi vi har en pissegenial ven der hedder Haris, og vi synes at han er så nice at vi nu har dedikeret selve vores DJ-brand til hans storhed
Hvilken slags musik skal I spille?
Vi leverer et utroligt forskelligartet udvalg af musik til en aften der SPARKER, men tag ikke for meget tøj på for det bliver VARMT
Nogle I glæder jer til at se på floor?
Hele idéen med vores sæt er jo at vi skal få folk til at forlade floor, så hvad mener I?
;) Vi vil gerne se Freja Steckhahn, Cira Springborg og Lise Bruun hvis det kan lade sig gøre

Er der noget specielt vi skal glæde os til?
I tænker nok umiddelbart at Beyonce og Benny Benassi er to uforenelige størrelser, men vi er rent faktisk dygtige DJ’s så glæd jer til mind-blowing transitions!

Hvad er jeres vildeste rave move?
Crowdsurfing mens vi spiller!


Niels Holger
21:30 - 22:30

Hvem er du? Jeg er en der godt kan lide at sove, og bare går i 2.g og snart glæder sig til at være slut
Hvorfor hedder du Niels Holger? Jeg hedder Niels Holger … Fordi jeg hedder Niels Holger. Man behøver ikke gøre det mere besværligt end det nu er
Hvilken slags musik skal du spille? Det der rammer alle raverne lige i hjertet heart emoticon
Nogle du glæder jer til at se på floor? Alberte fra 3.z, Skotte fra 2.w og Johanne fra 2.s <3
Er der noget specielt vi skal glæde os til? At se mig danse
Hvad er dit vildeste ravemove? Det hvor man scorer piger samtidig


DJ Oli X DJ MilfHunter
23:00-23:45
Hvem er I?
De mest berygtede undergrund djs i Kbhvana. Cipek og Did fra
3.u. I kender os jo godt
Hvorfor hedder i DJ...?
Vi har skrottet vores tidligere navne. De var for krads. Nu hedder vi DJ habs og DJ OLI
Hvilken slags musik skal i spille?
Cipek: Pornomusik der kan få scoringerne i gang. Archs topmedarbejder (Did) har også kun club hits
Casper: Jeg tænker, jeg skal leve op til milf-jagerens
(Cipeks) forudsigelser og give jer en ægte fest. Glæder mig bare til at stå deroppe igen, skal have mine TG-længsler ud af mig (kommer nok aldrig til at ske btw).
Nogle I glæder jer til at se på floor?
Vi glæder os til at se Mads Vig vise os sine bedste moves.
Han har tabt de sidste mange dance battles til Cipek, så der er lidt at bevise. Casper: Tænker også at 3.g’erne snart skal til at holde ud og drikke sig fucking væk til sidste fest, lave noget rav i den, stjæle et vejskilt, dont care.
Er der noget specielt vi skal glæde os til?
Casper: Masser af gøgl og haram ved djpulten og lækre beats
Hvad er jeres vildeste ravemove?
Bordtennisspilleren og
Play it cool-movet


Dj HårdeHvideVarer feat. Balls Production
23:00 - 23:45

Hvem er i? To boiz der er ude på Raaaaan. Eller.. I ved, Mamse. Forestil jer en Magnum Double Caramel. –Du troede måske at det bare var en Magnum Classic, men der er meget mere gemt under overfladen i vores DJ duo. Både karamel og et chokolade lag mere. Hvis musik kan være kulinarisk gastronomisk magi, så er det dét vi bringer til salen. Musik der giver dig fråder på. Umenummenum! Hvorfor hedder i DJ HårdeHvideVare feat. Balls Production? Vi går jo ind får mottoet; Konge om Natten, Konge om dagen (det skulle lige nævnes). Derudover føles navnene vel bare identificerbare, rare og så ligger de godt på tungen. Lige der hvor alle smags”løg” bliver perfekt stimulerede. Kokkens anbefaling, oplagt valg!!! Hvilken slags musik skal i spille? Her ville det være fedt at kunne sige…”Noget med Slayer”, men det ville også være en stor fed løgn. Vi skal spille noget der lyder lidt lækkert. En tretten-retters menu krydret med inspiration fra flere kontinenter. Lidt af det nye, mest af det gamle, alt det bedste. Mest Disco men også en bid 00’er bangers (dengang Nik og Jay, og Akon var det hede!). Der kan i hvert fald forventes sprøde, delikate toner der knaser perfekt i øregangene. Hvem vil i gerne se på floor?
Mamse Generation 6. Både på floor og i baren, hvor vi giver bajere. Folk, der har en fest. Eller folk, der gerne vil give os øl.. Det ville være lidt lækkert.
Er der noget specielt vi skal glæde os til?
Ekstra Karamelsauce. Og måske en lille dessert. Vores musik menu vil bliver forlænget af en overdådig afslutning på vores sidste Rysfest, da DJ BlackWolf vil spille i forlængelse af os. Vi lover derfor, at der ikke kommer nogle kedelige pauser mellem de to DJ set, hvor man indser hvor svedig og klam man egentlig er på floor. Og ikke mindst hvor svedig og klam den man danser med er. Det kommer til at være lige så naturligt som desert til en konfirmation.
Hvad er jeres vildeste ravemove? https://www.youtube.com/watch?v=Jg1Hg8qNluE Dans med kød.

Dj BlackWolf ft. Emilie Kastrup 3.e
23:45 - 00:30

Hvem er i? Vi DJ BlackWolf (feat. Emilie Kastrup 3.e). I kender os fra Soundvenue, Ibiza og Berghein. (Nogle husker os nok fra sidste Introfest og sidste RysFest sidste år)
Hvorfor hedder i DJ …? BlackWolf er et DJ-kollektiv hvis navn er en sammensætning af Din Fars Våde Drøm aka. Ruth Belais hudfarve og Mr. Worldwide aka. Sophus Wolfs efternavn. Desuden er vi altid featuring Emilie Kastrup 3.e, da vi bare føler hun tilføjer et eller andet.
Hvilken slags musik skal i spille? Alt det gode. Men lad os bare sige det som det er. Vi er de sidste DJ’s til din sidste RysFest - vores sidste RysFest. Selvfølgelig spiller vi ikke kun ny-moderne “dak”. Vores DJ-sæt består primært af sange som vores medmennesker kender og elsker. Vi spiller legendariske og hoftegyngende tunes med en teknik og en spidsfindighed, som du aldrig har oplevet den før. Selvfølgelig skal der også være plads til de kunstnere der toppe hitlisterne lige pt.
Vi vil invitere jer til en sidste one dance. Der vil reslutere i en sexual eruption. Vi vil tage dig med ind i vores slikbutik, Her vil vi kigge i dit brune øje og give dig all my love. Bare five more hours med niggas in paris. Du er more than a woman and i want you to give it to me baby
Nogle i glæder jer til at se på floor? Alle. Det er jeres sidste fest! INGEN GÅR HJEM - OG ALLE ER PÅ FLOOR. Særligt skud ud til alle de 3.g’ere som vi vil se danse til solen står op en sidste gang Humørikonet heart Er der noget specielt vi skal glæde os til? Vi er ret fantastiske DJ’s. Og så skal det jo også lige nævnes at vores gode venner / ærke rivaler Mamse-drengene spiller før os. I skal glæde jer til at se dem blive på scenen og svinge hofterne som vores “hype men"
Hvad er jeres vildeste ravemove? Ruth kaster sig nøgen ud fra scenen - mod betaling.