tirsdag den 25. september 2012

BogstaWsmiddag


Skrevet af Morten Muff 3.w
Klummen er udelukkende udtryk for skribentens egen holdning 


Det er midt september, tirsdag og halvmørkt. De første forvirrede put-ansigter dukker op, de ser sig nervøst omkring, griner usikkert, og skynder sig at smide deres medbragte mad på scenen. 3.g’erne kigger overlegent på dem – tænkt at være så ung og forvirret! Grupperingen sker hurtigt; 1.g’erne står nede bag i salen, kan ikke huske om der var nogen 2.g’ere, mens 3.g’erne ligeledes grupperer sig. Det er blevet tid til dagen, hvor vi tingler og mingler med vores bogstavklasser. Vi sidder til bords med fremmede mennesker, men hvad gør det, når vi har det sjovt med hinanden og rysensteenerånden. På et bord sidder der pludseligt fem 3.g’ere, hvordan er dette muligt?
Maden var ikke noget at skrive hjem om, men særligt desserterne stjal fokus, da opfindsomheden INGEN grænser kendte; jordbær, regnbue-is, kage, muffins, vaffelrør, kokos markroner osv. 
2. W skuffede derimod fælt. Der skal mere end pastasalat og kogte ris til at hive Michelin-stjernerne hjem.
Derimod overraskede 1. G’erne med en genistreg af en forret: Cheeseburgers ad libitum fra vores alles Restaurant Den Gyldne Måge. Det er netop denne dristighed, der medfører de høje karakterer.
Madanmeldelse:
Aftenen var præget af en manglende w’er-sang, men de vakse introelever fra 3. W (var der nogen fra 2. W?) Kompenserede med festlege; stoledans (vundet af Ina fra 3. W,) karaoke (hvor Pug 2. W brillerede,) og en quiz vi aldrig fik resultatet på (kan dog afsløre den store vinder blev BORD 2!) 
Aftenen fortsatte på Funkes, hvor der blev drukket øl, danset og spist kebab. Nogen sluttede af med ”Himmelhunden” og ”Dancing Queen” på Sams Bar.

3. W’s dessert buffet

  
 2. W’s spaghettipizza

Aftenens store vinder: 1. W og deres cheeseburger!

 Stemningsbillede 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.