tirsdag den 6. november 2012

En hilsen fra Cølibatudvalget


I forbindelse med det forestående elevrådsformandsskabsvalg melder en ny interesse-organisation sig på banen. 
Cølibatudvalget lyder måske ikke bekendt for majoriteten af Rysensteen Gymnasiums elever, men det er et udvalg der har eksisteret i mange måneder. 

Cølibatudvalget har i forbindelse med elevrådsvalget ladet sig inspirere en smule af det amerikanske præsidentvalg og sammenskrevet en 4-punktsplan der på sigt skal gøre Rysensteen mere garnings-fri og gøre plads til de elever der går på skolen for dens primære formål – at lære.
Planen er: 

1.
Garningsfri Amfi.
2. og 3. g'erne husker måske dengang man måtte ryge på skolen, men der var rygeforbud i amfien. På samme måde foreslår cølibatudvalget at amfien til arrangementer som skolefester, fredagsøl og kælderaftener bliver garningsfri zone. 

2.
Censur på underholdningen til morgensamling.
Hvor end idéen om at ''jo mindre tøj 1.g-pigerne har på, jo bedre er underholdningen'' er opstået henne skal den fjernes. Cølibatudvalget foreslår at alt underholdning skal vises for repræsentanter fra cølibatudvalget der her skal godkende om underholdningen er acceptabel.
Her kan vi bruge principperne fra Gitte Transbøls handling om at give udvalg som pragudvalg mundkurv på. Cølibatudvalgets primære formål er at afskaffe promovering af let påklædte soleelever og garning. 

3.
Kønsopdelte skolefester.
På denne måde undgår vi at pigerne og drengene har kønslig omgang med hinanden.
Vi foreslår også at salen holdes lukket til drengefesterne, så de kan nøjes med kælderen. Der er alligevel ikke nok drenge på skolen til at kunne fylde både sal og kælder op på samme tid.
For pigefesterne gælder de normale plads-forhold. 

4.
Ragga udvalget skal ved optrædender til morgensamlinger hvor der er drenge tilstede være iført burka. 

Cølibatudvalget håber på elevernes vegne at dem som vælger at stille op som elevrådsformand tager disse punkter i betragtning.
Husk at du ikke er alene.


Kh Cølibatudvalget!

x

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.