fredag den 15. november 2013

◇◆◇ FESTUDVALGET TALER UD◇◆◇ RYSFEST COUNTDOWN ☆★☆

Så er er 1 sølle uge til lyset for enden af tunnellen --> SPORTSFESTEN ☆★☆★☆★☆
Rysbloggen kører countdown! 
Idag får I et interview med festudvalgets skinnende stjerne, Jacob 3W.




Hvorfor skal vi komme til Sportsfesten?
%¿&§@#!!! Af ALVERDENS grunde! Den bedste er nok at overvære, hvordan E-drengene takler at klæde sig ud som cheerleaders! ’Skørtejæger’ får jo en helt ny betydning… Men læs videre og hør meget mere om nyt til sportsfesten - listen er lang!

Beskriv festen med et bogstavrim
Skæg, skak og skandaler

Beskriv festen med et kendt citat
”Vi skaber festen, fulde mennesker skaber sig. Sammen skaber vi dansegulvet” (er det ikke sådan den er?)

Hvad kan vi forvente af særlige ting til Sportsfesten?
Tak fordi I spørger! Af nye tiltag byder vi blandt andet på:
1.     UDKLÆDNINGSKONKURRENCE i samarbejde med selveste☆★☆  Rysbloggen!☆★☆ Du kan vinde en billet til næste fest, hvis du gør ekstra meget ud af dit kostume!
2.     Nye ’sikkerhedsværter’, der sætter en ære i at skabe tryghed under festen. Giv dem et smil! J
3.     Fornyet kælder (aka. Ba$$ment Lounge)! Konceptet lyder: MERE PORNO, MINDRE LYD. Vi lover pink belysning og hyggemusik i lange (men mindre højlydte) baner.
4.     DJ Fallow Deer kommer og spiller for os! Vi har haft ham ude før, og han er simpelthen formidabel. Det ser jeg selv frem til. Find ham i salen 23:00-00:30!
5.     Flere fotografer. Vi vil gerne huske elever fra alle årgangene, så vi har hyret fotografer fra hvert klassetrin denne gang!
6.     Entré er nu i Vest for at adskille rygeområde og indgang. Pas på dig selv og din sidemand!


Bliver kælderen festens midtpunkt nu, hvor den har fået en makeover?
Tværtimod! Vi har lyttet til eleverne, så Ba$$ment Lounge bliver nu dit hvilested, når du er blevet for forpustet og har brug for at lade op, så du snart er klar til at shake videre.

Er det rigtigt at I har hyret Johnson??!?!?!?!
Vi har faktisk overvejet det! Men så skulle vi sætte billetprisen op til 120,-, så jeg tror bare, vi dropper playback for denne gang, ikke?

Hvad sker med rygning?
Der kommer afspærret rygeområde udenfor skolen (øst). Følg altid sikkerhedsværternes anvisninger, så sikres den gode stemning! Og rygning er stadig blot en prøveordning: Vær nu sød ikke at ødelægge det for hinanden!


Hvorfor blev temaet sport?
Udklædning gør jo bare et eller andet ved folk. Man mister lidt hæmninger, og tager ikke sig selv og hindanden så seriøst. Det er præcis den pause fra hverdagen, vi gerne vil give ryssere. Så hvorfor sport? Det ryster bogstaverne lidt sammen, og vi får lov til at se en masse flotte kostumer.

 Har du et par trøstende ord til dem der har svømning som tema?
Rasmus Svaneborg fra 4.D er svømmer og plejede at score ret meget, da han gik på Rysensteen! Hvis det ikke er nok, får ’Bare svømme, bare svømme’-sangen fra Find Nemo mig altid i godt humør.

Kan vi forvente natmad hvis vi liker festudvalget, elevrådet og alle de andre ting du er medlem af?
Vi arbejder på sagen! Vi forhandler med den lokale pølsemand, som måske i fremtiden kan give dig den hotter, du altid har manglet i dit liv.
Det er desværre ikke alt, jeg er medlem af, som har en Facebookside… Men du kan finde mig i Festudvalget, Elevrådet, MUN/RYSMUN, Talentudvikling, Hjemmesideredaktionen og Skolebladet (Tjek ’Skolejuristens brevkasse’ allerede i første edition - Det bliver sjovt!) 
Har også tidligere været med i EUSTORY-seminar, Dortmund-udveksling, Historiekonkurrencen osv… At være ’Ugens Rysser’ sidste år var nok højdepunktet.

Hvad vil du gerne sige til rysserne?
Vi er blevet mange elever på ikke så meget plads. Til sidste fest var vi 730!!!!! Det er fantastisk, at rysserne fester med, men det kræver også, at alle gør en ekstra indsats: Skub ikke i garderoben, husk på at de gamle elever i bar og garderobe KUN er der for din skyld. Og så hjælp hinanden hvis nogen skulle få det lidt skidt! Gør du det, skal det nok blive en RIGTIG god fest for alle J

Og som altid: skriv til os på vores Facebook, hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Vi knokler for en bedre fest, og vi elsker at høre fra jer!


☆★☆☆★☆☆★☆☆★☆SES PÅ FLOOR.☆★☆☆★☆☆★☆☆★☆☆★☆

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.