fredag den 10. januar 2014

✹✩❉✯▲△❖✵✺Rysmusical 2014✺✵❖△▲✯❉✩✹

Rysbloggen er fan af musicalen. Og glæder sig til at se den! Derfor er vi beærede over, at også vi bruges som et af de mange medier til at reklamere og skilte med den!! Derudover har vi været så heldige at modtage eksklusive billeder fra øveperioden, se dem KUN her på Rysbloggen! Ordet er hermed givet videre til musicalfolkene;

Forberedelserne har været i gang lige siden auditions i september, ja endnu tidligere, siden manuskriptgruppen var på manustur i sommerferien. 
Lige siden har skuespillere, dansere, musikere, scenografer, kostumefolk og endnu flere arbejdet utrætteligt på at få dette års fuldstændig elevstyrede musical op at stå.
De mange lange øvedage og weekender kulminerer nu endelig.

Rysensteens Musical 2014 er en fortælling om kærlighed, magt og de værdikampe vi alle stilles overfor hver dag. Fortællingen tager sin begyndelse i 1960'ernes New York, hvor den håbefulde, unge skuespiller Will tilfældigt kommer til det sagnomspundne Chelsea Hotel efter at være blevet smidt ud af sin udlejer. Han drages hurtigt ind i hotellets sociale spil og eksperimenter med bevidsthedsudvidende stoffer. Pludselig går udviklingen for hurtigt for Will - for hvor meget kan man egentlig tillade sig at gå på kompromis med sine egne værdier i kampen for succes og kærlighed?

Forestillingen spiller følgende dage:          
Forpremiere fredag den 24. januar kl. 16
Premiere fredag den 24. januar kl. 20
Forestilling lørdag den 25. januar kl. 14
Forestilling lørdag den 25. januar kl. 20
Forestilling søndag den 26. januar kl. 12

Billetter kan købes over billetto via linket på vores facebookevent ”RYSENSTEEN MUSICAL 2014 – CHELSEA HOTEL” (https://www.facebook.com/events/415188265251193/?fref=ts)


Her ses lidt off-stage billeder fra øveperioden









God weekend derude. Første skoleuge i 2014 overlevet, giv jer selv et klap på skulderen og en velfortjent øl i hånden

xoxo 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.