onsdag den 30. april 2014

☆★☆ GALLA NEDTÆLLING feat GALLA UDVALGET!!!! ☆★☆ ✔


☆ SÅ ER DER 3 DAGE TIL GALLA!!!!!! 

Ligegyldig om du allerede color-cordinatede med din gallapartner for flere måneder siden (ligesom dem her), eller om du først nu opdager at fuuuck det er på lørdag!? (som os) så er dette indlæg lige noget for dig.
Selveste galla-udvalget udtaler sig om hvad du kan forvente til årets største, bedste, svedigste galla. 



Hvorfor skal vi overhovedet komme til galla????
Galla-udvalget: Du skal med, hvis du ikke kan undvære: offentlige ydmygelser,brækkaskader, tå-krummende taler, at vælte rundt foran din klasselærer, forstue foden i herremøllen, fordi din partner er en teenagedreng der ikke kan styre sine lemmer, akavede billeder på den røde løber (remember to smize for Tyra) og, ikke mindst, den bedste og allermest mindeværdige aften på hele året! (Plus, der er buffet)

Beskriv gallafesten med et kendt citat
"The party get it all out: freaking do everything that you can, have sex with an old man and steal a plant and get arrested and then do whatever" - citat Snookie

"I can do the worm pretty good" - citat Snookie

Beskriv gallafesten med et bogstavsrim
Gom gil galla, get gliver gedt


Beskriv gallafesten med en sang



Galla do ?

Alt handler om udstråling, medbring galla-attituden! :i Dette er Martin Lønstrup et lysende eksempel på!



Galla don't? 


Don’t arrive high, get high on party :i


Nogle outfit's ideer til dem der endnu ikke har fundet outfit???



fredag den 25. april 2014

Gossip Girl lookalike #1


Med det flotte blonde hår og skinnende isblå øjne, kunne man nemt forveksle Rysensteens egen Ella fra 3.E med den amerikanske Gossip Girl-stjerne Blake Lively... Hvem er overhovedet hvem??

You know you love us,
xoxo, Rysbloggen

mandag den 21. april 2014

RYSMUN ➢ Press Release ✩★✩★

RYSMUN Press Release

På torsdag kl. 8.15 skydes årets RYSMUN-konference i gang!
Det betyder, at alle 2.g'ere møder op i deres stiveste puds (tjek på facebook-eventet) og diskuterer, hvordan vi sikrer en bedre fremtid for os alle. Vi glæder os til to dage i fint tøj med gratis frokost begge dage og seriøse debatter med plads til spas. Vi får fornemt besøg af både den amerikanske ambassadør, Rufus Gifford, og vores udenlandske venner fra partnerskolerne. Vi har arbejdet hårdt og længe på årets konference, og vi glæder os meget! Når vi er færdige med konferencen fredag eftermiddag, er der en reception med efterfølgende fredagsGULD for alle deltagere. Vi glæder os vildt meget!

MUNilicious wishes,
RYSMUN 2014-styregruppen

Se hvad du kan se frem til med vores trailer!!!




P.S. Udover diplomer til de bedste delegerede, er der også en pris til "Best Dressed". Se på facebook-eventet hvad der er appropriate MUN-clothing.


      Fra venstre: Jacob 3w og Sarah 3e genererer grøn energi for at hjælpe klimaflygtninge og Aksel 3e gør verden til et bedre sted med en portion mamse af gangen (gratis til receptionen på fredag!)




fredag den 11. april 2014

(Litteratur)Historisk lookalike #4



I en unavngiven 2.g-klasse har vi for nyligt læst Oscar Wildes' klassiker "The picture of Dorian Gray" og kunne ikke undgå at lægge mærke til den slående lighed mellem den billige paperbackudgaves version af Dorian Gray himself på coveret og vores alle sammens Victor 3.a

- God påskeferie 


UGENS RYSSER

☆UGENS RYSSER☆


Endnu en gang er det tid til Ugens Rysser. Denne gang mødtes vi med Nabil for at tage en hurtig snak om damer og mad. 



Navn: Nabil

Klasse: 1.y

Civilstatus: Single - alt andet går ikke!

Hvad er din livret?
-Mama's lasagne uden tvivl.

Hvem er dit idol?
Jeg er mit eget idol der er ingen, der er bedre end mig.

Fortæl en ting om dig selv som kun meget få mennesker ved?
Hvis kun meget få mennesker vidste det, hvorfor skulle jeg så sige det?¿?...
I sidste uge fik jeg sprunget min trommehinde med en pipette. Skud ud til fyma!

Hvis du kun måtte vælge 3 ting du skulle have med på en øde ø, hvilke ville du så vælge?
Mad, Megan Fox og condoms.

Hvad ser du allermest frem til i den kommende tid?
Fucking sommer!

Hvem er din y-lære?
Mads med grydehår!! Mads Vig, han er fucking hård, ellers er det old school Ingegerd.




torsdag den 10. april 2014

Paradise-Lookalike #2




Til venstre ses dette års paradise-babe Nadia, der med sin imponerende andenplads i Miss Paradise-konkurrencen forleden, sit skæve smil og sin brandlækre, solbrune body formår at charmere både pop-drenge og beton-lebber på det luksuriøse hotel! Nadia spiller med hjertet, men vil stikke selv sin bedste ven i ryggen for at nå finalen. Nadia er som den vildt atypiske Paradise-deltager deltids bartender og eventpige.

Til højre har vi Rysensteens egen putte-babe Cecilie Geysner fra 1.e, der med sin altid rødbrune glød er som snydt ud af næsen på Nadia. Cecilie er på hotellet for at feste, drikke gratis alkohol og have det sjovt. "Og så er der gratis hårprodukter" afbryder Cecilie, da vi snakkede med hende om hendes ophold på Paradise. Det virkede tydeligvis ikke til, at Cecilie vidste at der udloddes en præmie på en kvart million til vinderen.




tirsdag den 1. april 2014

Paradise-Lookalike #1

Til højre ses slaskefar over dem alle, Paradise-Ronni. Ronni er en taktisk stærk spiller, der er på Paradise Hotel for at gå hele vejen, han er ikke bange for at bruge beskidte kneb og synes, at det er for langt ude at være på badeferie i Mexico. Han arbejder i Superbrugsen. 

Til venstre ses den unge spiller Asbjørn Søborg 1.u, der holder af lange rideture på strudse i solnedgangen og at hænge ud med sin gode ven Søren Pind. Asbjørn er på hotellet for at vinde, men spiller også med hjertet og for at få venner for livet.