tirsdag den 2. september 2014

$$$$$$$$☆☆FØRSTE KÆLDERAFTEN☆☆$$$$$$$

Rysbloggen interviewede skolens kælder-queen Amalie Krüger 

- en snak om kælderaftener, kælderudvalget og ugens højdepunkt PUTTESHOWET


Hvad er det karakteristiske ved kælderaftener, og hvordan foregår de?:
Som oftest er det afslappet, hyggeligt og fuldt…øøh. Ej kælderaftener er jo fra 19 til 21.30, så det er en hyggelig aften midt på ugen, hvor du kan tænke på noget andet en differentialregning eller Homers Odyssé og begynde at se fredagen for enden af tunnelen. 

Hvorfor er kælderudvalget skolens bedste udvalg?:
Kælderudvalget er skolens bedste udvalg pga. de mange muligheder vi har.  Vi sørger for LANGT mere end bare kælderaftener, f.eks. den kommende renovering i kælderen, hvor vi skal vælge de nye møbler(i samarbejde med ledelsen…). Derudover har vi de berygtede kælderweekender og privatfester. Men sidst men ikke mindst er vi det bedste udvalg pga. den fantastiske gruppe af mennesker, som er med i udvalget!

Hvad skal man gøre for at komme med i udvalget?:
Lige pt. Optager vi ikke nogle nye, da Lene Schjødt herself har sagt, at vi er for mange, men vi håber på at kunne gøre det snarest! Til den tid skal man skrive til vores facebookside (som i gerne lige må like, når nu I er i gang), og så skal man med og hjælpe til et par kælderaftener, for at se om det er noget for en.

Hvad er det bedste ved putteshowet?:
Grænsen mellem hvornår publikum griner med dem og af dem. Udover det er der er jo en præmie til vinderne på spil, så at se de til tider desperate forsøg er uden tvivl det bedste…Om ikke andet for 2 og 3.g’erne.

Hvad er de største do's and dont’s begået af putter til putteshowet?:
Nogle klasser (HUMF*BIOTEK*) har tradition for at gå lidt over gevind, når det kommer til “le sexyness”. Da det er kælderudvalget der bestemmer hvem der vinder, og ikke de til tider savlende hankøn på første række, så skru lidt ned for det og prøv at lav noget underholdende som rigtig gerne karakteriserer jeres klasse og evt. linje ( og nej, “os fra x kan os´ få sex” tæller ikke).

Så hvad skal man IKKE gøre som putte første kælderaften? :
Smide kiks på folk…. Medbringe 100 kr. sedler (Vi kan seriøst ikke give tilbage, hvis i allesammen har store sedler med), og regn ikke med at du sagtens kan drikke 10 øl og ramme NV med Jonas næste morgen….It aint gonna happen.

Hvor mange penge skal man have med?:
100 kr – Det er 7 øl på rys, en øl på sommersted og en chikensalsa + chillicheesetops i bussen på vej hjem.  MEDBRING I 20’ERE ELLER MINDRE!!! (Allerhelst 1 og 2 kroner haha)

Skal man regne med at kunne cykle hjem?:
Du kan altid cykle hjem, spørgsmålet er hvor mange skrammer du er villig til at få...

Tager alle videre?:
Nej, men mange gør. Vi tager som oftest på Sommersted eller grotten som ligger oppe mod flæske. Det er altid sjovt at tage videre, og det er som oftest her det rigtig bliver sjovt. Om ikke andet kan man bare drikke en enkelt øl.

Morgenmodulet med tysk torsdag….?
Ja…Vi har alle været der. Lad mig sige det sådan - ledelsen er ikke dumme, og skal du pludselig til læge i første modul en torsdag efter kælderaften, så ved din studievejleder godt hvad klokken er slået. Derfor kan det på det kraftigste anbefales, at drikke lidt ekstra kaffe og ifører sig hurtigbriller bagerst i klassen. Så kan du tage dig en skraver, mens de andre bøjer uregelmæssige verber. Og misser du det modul, så lad vær med dårlige undskyldninger… De ved det, du ved det, alle ved det.


Som en lille hjælp til alle de putter der IKKE tager mod Krüger’s råd i forhold til forberedelse af deres show til kælderaftenen onsdag d. 3 September:


Vi glæder os til at se jeres twerk moves!!!


tumblr_mqbupjZTCl1rkllmuo1_500.gif


Skud ud til x’erne

a8bYgKY_460sa_v1.gif

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.