fredag den 2. oktober 2015

Par bolleri - Rysensteens egne madanmeldere

August og Victor har lanceret et nyt indlæg på Rysbloggen. For de fattige sjæle eller madglade mennesker, vil de to drenge nu tage på eventyr hver anden uge (selvfølgelig ikke alt for langt væk fra vores gymnasium), og købe, smage og derefter bedømme mad, så de kan opstille et repertoire af mad, der skal bestemme, hvor i skal indtage jeres frokost, inden i selv ved det. I vil se de to skønne drenge hver anden uge med nye billige, sprøde mad tilbud i nærområdet. 


Victor og August 2c

(Skal købes i hold af 2 pga. Tilbud på varerne)
(god til folk, der skal pendle mellem hovedhuset og flæske)
Pris per person: 15kr  

En oplevelse i Super Frauwsen er altid en god en. Dørene spreder sig og man går målrettet mod bunden af butikken, for at anskaffe sig de nødvendige elementer til en rys-klassiker: To proteinrige frikadeller til, og to dejligt grove havre stykker. (en spirit hvis halsrøret skal vandes). Varerne smides på disken og 30 kr. hives frem i alt af makkerene. Man mobilepayer ham 15 kr., kigger ham henrykt i øjnene og blinker slesk. Han blinker tilbage og smiler stort. Ekspedientens blik strejfer forbi varerne og hun sukker misundeligt . I takt med at man nærmer sig udgangen, siver en let euroferene følelse op fra tæerne. Vi får sat os udenfor super brugsen og flår hurtigt hver vores bolle fra hinanden, og stopper den fuld med en lunefuld frikadelle.

Spisningen
Den første bid er altid ren ekstase. Lektier, afleveringer og kæresteproblemer fordufter i de sekunder brødet og frikadellen centrifugerer i munden. Men efter et par bidder, bliver det afløst af en enorm tørst. Det er derfor fabelagtigt at vi begge fik købt en lunken spirit til kun 3 kr. Dog bliver det meget monotont. Som en faldende lineær funktion er første bid åh så skøn, men ved sidste bid er brød-kød kombination forbandet kedelig.

Efter indtagelse
Man vil være en lyver, hvis man påstod at man blev mæt, af en bolle med en frikadelle. Man ligger derimod i et mellem stadie af mæthed og at være sulten. Hvis vi skulle gå ud af madverdenen kan det sammenlignes lidt med nikotin trangen i et frikvarter: man ku godt ryge en til, men det går sku nok alligevel. På trods af dette havde vores dag ikke været det samme foruden. Ment på en positiv måde. Da lønnen lige er landet i lommen, kan det jo altid overvejes om man skulle tage endnu en par bolleri, for at mærke mætheden sejre gevaldigt.

Denne rys klassiker får alt i alt disse karakterer:
Pris: 4/5 
Mæthed: 3/5
Smag:2/5
Ventetid: 3/5
PrisÜvalue: 4/5
 
Alt i alt blev det altså ikke til mere end 3/5 til denne rys-klassiker. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.