onsdag den 20. december 2017

LAST-MINUTE GAVER

 Hvis I er ligesom mig, så gør I aldrig noget i god tid. Der er simpelthen bare noget bizart motiverende ved at skulle gøre 1.000.000.000.000 ting på en meget begrænset tidsperiode. Det føles nærmest som en ekstrem sport, så meget adrenalin man får. Men det er en lidt større udfordring nu her i decembers slutspurt. Har man nu husket det hele? Hvad mangler man? Oh shit, det var rigtigt, du glemte jo at købe gaver til den ene person. Hvad gør du??? Well fear not, for Rysbloggen reder dig med nogle super fede last-minute gaveideer!!1!







En gammel sweater/skjorte/trøje
Ahhhhh, det er en klassiker. Ved du ikke hvad du skal give din ven/veninde? Grav dybt ned i skabet efter den gamle trøje som du er sikker på du ikke smed ud, men alligevel aldrig går med fordi den er forfærdeligt grim, og voila! Instant gave. Så skal den bare foldes lidt hurtigt og puttes ned i en plasticpose, så er den klar til at komme under juletræet.


Kopnudler
Hvis du har ingen jordisk idé om hvad du skal give til den ene person, så har jeg det perfekte tilbud til dig! Alle, og jeg mener ALLE kan lide kopnudler (hvis du ikke kan lide kopnudler er du mærkelig). De er nemme og hurtige at lave, de kan spises i enhver situation, og bedst af alt: de er billige! Bare køb en (eller hvis du virkelig føler dig generøs, to) pakker kopnudler, så er du all set.


Et billede af noget nice
Måske har din ven/veninde kigget på en hjemmeside online hvor de så en eller anden ting som de virkelig gerne ville have, som fx et skateboard. Eller en ny mobil. Eller en kashmir-sweater. I forstår pointen. Men hvad med at i stedet for at give dem tingen, så giver du dem et billede af tingen!! Think about it; det ville være virkelig sjovt hvis din ven/veninde har en sans for humor, men hvis ikke så kan du bare lade som om at du ikke forstod hvad de mente da de bedte om den. ”Men du pegede jo bare på skærmen, jeg troede du mente billedet!” Sig det med den mest uskyldige stemme som du kan, og så er den i hus.


En tur på Maccen
Sagde du at du ville give næste gang i skulle spise frokost til din ven? Eller kom du måske til at love kæresten en tur på en fin restaurant? Så reder Maccen altid din røv. Der er behagelige siddepladser, en hyggelig atmosfære, og så er de over alt! Du skal bare tage en hurtig gåtur i en hvilken som helst retning, og så rammer du en McDonalds til sidst. Så kan de sidde der og nyde deres jule Big-Mac (Det skal lige siges om denne her gaveidé, at det nok ikke er så smart at gøre når vedkommende er stive, for så kan du risikere at de tømmer din konto)



Rysbloggen ønsker jer alle en god jul og et godt nytår! 
Vi ses i 2018  



fredag den 8. december 2017

Månedens putte: Mingus 1.d


Mingus er opkaldt efter jazzmusikeren Charles Mingus. Hører han så meget jazz med sådan et navn? Svaret er ja, det gør han. 
Vi har har snakket med Mingus, der både er vild med sin navnefælle Charles Mingus, Charles Parker med flere. Derudover er han særdeles optaget af fællesskabet og den gode energi på Rysensteen. 

Thomas Mingus på lectio ;) 

Start med at præsentere dig selv
Ja jeg hedder Mingus, jeg går i 1. d i Kina klassen. Ja super fint.

Er du i julestemning?
Her i morges så fik jeg lige tændt kalenderlyset, eller er det ikke det det hedder? Så fik man lige noget julestemning! Jeg skulle oven i købet møde sent, så havde jeg tid til lige at spise lidt mad.
Var det risengrød?
Nej nej, det kunne ellers være fedt. Jo lad os sige det, jeg fik risengrød til morgenmad, det gjorde jeg. Jeg har også en chokoladekalender, som min far gav til mig. Den er jeg rigtig glad for!

Nævn noget af det værste du ved. Det må godt være små ting.
Okay. Jeg hader kapitalisme.
Så hader jeg virkelig også rødbeder. Så rødbeder og kapitalisme.
Og så persille og koriander er også virkelig nederen.

Nævn noget du godt kan lide ved dig selv. Noget der får dig til at tænke “ja tak”.
Ja jeg bliver glad over, at jeg er glad, så det er jo ret fedt, fordi når jeg er i godt humør, så tænker jeg, yes jeg er i godt humør, og så bliver jeg i endnu mere godt humør. Det er jo en god cirkel.


Hvis du skulle have et nytteløst talent, hvad skulle det så være?
Det er virkelig svært at sige, når det er nyttesløst, men jeg tror at jeg vil gerne være mega god til at lave saltoer.

Hvad er dit bedste scoretrick?
Jeg ved det faktisk ikke. Det har jeg ikke sådan lige sådan der tænkt over, nok bare at være rigtig sød og glad og så sige folk er søde, det tror jeg er rigtig godt.

Har du lavet nogen fra rys? Snavset lidt? Noget snavs?
Øhmm. Nej.
Aargh det kan da ikke passe
Okay *griner* ja

Hvordan scorer man så dig?
Uh, det ved jeg ikke, det tror jeg ikke, eller det kan man måske, det ved jeg ikke. Jeg tror det der meget det der med at være glad. 
Hvis man er glad og bare er i godt humør. Danser. Bare ja, har det fedt, så synes jeg også, at det er super fedt.

Hvis du skulle vælge en person, som går på Rysensteen, som alle burde kende, hvem skulle det så være?
Det ved jeg sgu ikke, der er fandme mange, som alle burde kende, hvis alle kendte hinanden, så ville det jo være ret fedt, så kunne det jo bare være sådan en stor fællesskabsklub og det ville jo være ret god stil, så det det synes jeg lidt at jeg synes. Ja den er jeg på.
Sygt mål.

Hvad er historien bag dine dreadlocks?
Ja det kom af sig selv, det var ikke rigtig noget jeg havde bevidst tænkt at det skulle være sådan. Det skete bare lige pludselig, fordi jeg aldrig rigtig har redt mit hår, og så har jeg rigtig mange krøller, og så var jeg sådan nå okay cool, og så begyndte jeg bare at få dreadlocks, og så tænkte jeg fair nok.


Tilbage til julen, troede du på julemanden som barn?
Nej jeg tror han er et symbol for overforbrug og materialisme, så jeg synes han er en fucking douche bag.

Så du er faktisk ikke så vild med jul?
Øh nej det er jeg faktisk ikke. Altså, jeg synes det er meget hyggeligt at man ser sin familie, men jeg er ikke så tosset med mange andre elementer i julen.

Et godt tip til rysserne. Har du noget?
Ja det er jo et godt spørgsmål. Alle skal kende alle. Vi skal dele. Ja del og smil.