onsdag den 20. december 2017

LAST-MINUTE GAVER

 Hvis I er ligesom mig, så gør I aldrig noget i god tid. Der er simpelthen bare noget bizart motiverende ved at skulle gøre 1.000.000.000.000 ting på en meget begrænset tidsperiode. Det føles nærmest som en ekstrem sport, så meget adrenalin man får. Men det er en lidt større udfordring nu her i decembers slutspurt. Har man nu husket det hele? Hvad mangler man? Oh shit, det var rigtigt, du glemte jo at købe gaver til den ene person. Hvad gør du??? Well fear not, for Rysbloggen reder dig med nogle super fede last-minute gaveideer!!1!







En gammel sweater/skjorte/trøje
Ahhhhh, det er en klassiker. Ved du ikke hvad du skal give din ven/veninde? Grav dybt ned i skabet efter den gamle trøje som du er sikker på du ikke smed ud, men alligevel aldrig går med fordi den er forfærdeligt grim, og voila! Instant gave. Så skal den bare foldes lidt hurtigt og puttes ned i en plasticpose, så er den klar til at komme under juletræet.


Kopnudler
Hvis du har ingen jordisk idé om hvad du skal give til den ene person, så har jeg det perfekte tilbud til dig! Alle, og jeg mener ALLE kan lide kopnudler (hvis du ikke kan lide kopnudler er du mærkelig). De er nemme og hurtige at lave, de kan spises i enhver situation, og bedst af alt: de er billige! Bare køb en (eller hvis du virkelig føler dig generøs, to) pakker kopnudler, så er du all set.


Et billede af noget nice
Måske har din ven/veninde kigget på en hjemmeside online hvor de så en eller anden ting som de virkelig gerne ville have, som fx et skateboard. Eller en ny mobil. Eller en kashmir-sweater. I forstår pointen. Men hvad med at i stedet for at give dem tingen, så giver du dem et billede af tingen!! Think about it; det ville være virkelig sjovt hvis din ven/veninde har en sans for humor, men hvis ikke så kan du bare lade som om at du ikke forstod hvad de mente da de bedte om den. ”Men du pegede jo bare på skærmen, jeg troede du mente billedet!” Sig det med den mest uskyldige stemme som du kan, og så er den i hus.


En tur på Maccen
Sagde du at du ville give næste gang i skulle spise frokost til din ven? Eller kom du måske til at love kæresten en tur på en fin restaurant? Så reder Maccen altid din røv. Der er behagelige siddepladser, en hyggelig atmosfære, og så er de over alt! Du skal bare tage en hurtig gåtur i en hvilken som helst retning, og så rammer du en McDonalds til sidst. Så kan de sidde der og nyde deres jule Big-Mac (Det skal lige siges om denne her gaveidé, at det nok ikke er så smart at gøre når vedkommende er stive, for så kan du risikere at de tømmer din konto)



Rysbloggen ønsker jer alle en god jul og et godt nytår! 
Vi ses i 2018  



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.