fredag den 19. januar 2018

BLÆST anmeldelse

BLÆST? ja tak

af Aske og Sam 2.b

Man skulle tro at en gymnasiemusical ville have et standardiseret og meget basalt plot. Her overrasker Rysensteens 2018 musical ”BLÆST” ved at trække publikum i en helt anden og ny retning. Forestillingen bringer en ind i et dystopisk univers, hvori koncepter som vi kan genkende i vores dagligdag bliver udfordret.
De engagerede skuespillere levede sig godt ind i rollen, og spillede godt med hinanden. Især Højre og Venstre hånd (spillet af henholdsvis Julius Ravn Thomsen & Magda Skytte) havde en utrolig god dynamik, og alle deres optrædener blev fremhævet af de gode kostumer, som støttede fremstillingen af det bizarre klassesamfund de befinder sig i.
Danserne præsenterede situationerne i stykket med smukke visuelle udtryk, og på trods af nogle enkelte fejl her og der formåede dansetruppen at forbløffe os med deres koreografi, som virkede meget fri og flydende. Især den sidste dans sat til sangen Marble House var utrolig smuk.
Musik er et essentielt element i en musical, og dette års musical har sat baren højere end vi troede muligt og BLÆST (hehe) os helt omkuld med deres utrolige lyd. Bandet bestod udelukkende af talentfulde musikere, som arbejdede med smukt komponerede stykker, der supplerede handlingen perfekt. Koret sang fremragende, og var en fantastisk støtte til de utrolige solister, som alle præsterede deres ypperste. Udover Nate, han sang falsk :)
Alt i alt var Det en meget flot produktion, med kun enkelte problemer. Men det er jo fair, da det kun var generalprøve ;)

Vi giver den hermed 4.8 ud af 6 stjerner

billetter kan købes her:
https://billetto.dk/da/e/blaest-rysensteens-musical-2018-billetter-248787

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.