tirsdag den 28. januar 2014

Rysbloggen blir' fashion - Copenhagen Fashion Festival

Vi låner i dag pennen ud til to ryssere, der gerne vil fortælle jer lidt om Copenhagen Fashion Festival og alle de svedige, gratis fordele der er ved at deltage. Så læs med og få lidt god insiderviden til, hvad det hele går ud på, og hvorfor I skal tage med. Så læg the january blues lidt på hylden og hop i fashion-gearet sammen med Rysbloggen





Kære ærede Ryssere.
Januar forbindes af mange med stor trang til bare at pakke sig selv ind i store varme vinterjakker og minimere al kontakt med den kolde, mørke omverden. Ja dagene er for korte og vejret er vi ikke just tilhængere af.
Men måske vil de efterfølgende linjer sætte lidt fart i dagene op til vinterferien og kaste lidt lys og glæde ud over de sidste januardage.

Det forholder sig nemlig således, at København fra onsdag den 29. januar til søndag den 2. februar i denne uge vil vækkes til live i anledningen af Copenhagen Fashion Festival. Nu vil enkelte af jer sikkert stoppe op og tænke ”jamen jeg har ingen forstand eller interesse for mode” og til jer – keep going, for festivalen er meget mere end bare mode. Festivalen er for alle jer, der holder af gratis goder, live musik og et hav af rabatter til samtlige butikker, til alle jer der ku’ et break fra den vante hverdag, for alle de kreative sjæle(vi ved der er mange), for jer der ikke har de store planer for weekenden, og selvfølgelig også for jer der interesserer sig for mode.


Er du alligevel lidt i tvivl om hvorvidt, du gider at slippe lektierne til fordel for denne fest, har vi her opstillet en liste af pros and cons.

Pros
  • Du har chancen for at vinde et hav af lækre præmier
  • Du har muligheden for at spare lidt penge på dine drømmekøb når Fashion Night Out afholdes fredag, hvor butikker har udvidet åbningstider og byder på rabatter, drinks, snacks, goodiebags og live-musik
  • Mangler du inspiration til styling af dit hår til 911-festen eller forbereder du allerede looket til Galla, så er det på Nytorv at TRESemmé åbner en Blow-Out bar hvor en række stylister står klar til at trylle med dit garn
  • Var du ret nede med sommerens store gadefest i Kronprinsessegade, er det fredag at en ny vinter edition ryger af stablen


Det var så fordelene. Tænker du nu, at det hele lyder lidt for godt til at være sandt, så har vi også lavet en lille ulempe-liste.

Cons:
  • Du vil være nødsaget til at slippe hyggeriet med dine kære lektier og afleveringer
  • Du vil højst sandsynligt skulle bevæge dig i hvert fald 20 meter ud i det kolde vejr når du skal bevæge dig fra det ene event til det andet.  
  • Er du en dårlig taber, må du nok holde igen med at deltage i konkurrencerne, for antallet er meget stort og medmindre du er født under en heldig stjerne, vil du nok ikke kunne vinde dem alle.
  • Hader du gratis ting, vil vi heller ikke anbefale dig at deltage (for næsten alt er gratis)
  • Digger du ret meget dit ”jeg-er-for-tough-til-det-krea-pis” eller dit ”det-er-sidst-på-måneden-og-jeg-har-det-hårdt-i-2g”-image, så er det nok heller ikke den mest hensigtsmæssige begivenhed at pleje det image under.

Som I måske kan læse jer til, er der fyret op for noget af en begivenhed når Copenhagen Fashion Festival løber af stablen på i morgen. Før du bestemmer dig om noget som helst vil vi blot, endnu en gang, minde jer om, at Festivalen er for alle – ung som gammel, modefanatiker som modeskeptiker.

Programmet for festivalen er til at finde rundt omkring i byen og kan også findes online her

Hvis I har spørgsmål, må I endelig kontakte os over lectio eller facebook

De bedste hilsener
Johanna Sylvest (2e) og Sara Laftih (2x)

Ambassadører for Copenhagen Fashion Festival

Og så lige en opfordring fra vores side af; hvis nogle af jer derude har tips til fede gratis events, steder eller noget svedigt art med studierabat osv. må I endelig kontakte os, hvis I vil have kommunikeret noget ud!
xoxo

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.