torsdag den 28. august 2014

Dagens (u)kendte dyr!

Her er et dyr, der kan vække jer - sikkert søvndrukne og kede, fordi det stadig er torsdag - ryssere lidt op. 

Ifølge Wiki er den verdens største delfinart, og har et frygtindgydende ry i verdenshavet. 
Den er vild med sild, og der har været et enkelt tilfælde af kannibalisme dyrene imellem.

Orcinus Orca på latin, bedre kendt som "Willy" eller bare "en spækhugger". 








Her kan I se den danse til "Get Low" af Lil Jon :i 
Orcadans

onsdag den 27. august 2014

♪♫♬ DJs til Introfesten ♬♫♪




GUCCIALLSTARS

20:00-20:45 i SALEN

Hvorfor har I det kunstnernavn som I har?
Vi hedder GucciAllstars, fordi det indikerer vores rang. Vi holder den ægte. Ingen gucci, ingen fest. Uden gucci er du intet værd. Allstars fordi vi er nye i spillet men allerede i toppen.

Hvad kan man forvente af jeres optræden?
Man kan forvente et show med rav og luxus musik. Der kommer sygt gang i den, og vi forventer, at alle er klar på at gå amok på floor til de mange drops.

Hvad for noget musik vil blive spillet?
Der bliver spillet musik med en masse drops i. Vi har tænkt os at sætte gang i festen allerede fra kl. 20 af, så vi gider ikke at lægge ud med svansemusik. Vi vil vise putterne, hvordan RYS fester!

Hvad ser I allermest frem til, omkring at spille til introfesten?
Vi glæder os allermest til, at folk (forhåbentligt) går amok og fester så tidligt på aftenen. Vi glæder os til at sætte gang i Introfesten, og forhåbentligt bliver folk positivt overraskede over vores DJSKILZZ. Vi ser frem til en masse friske putter og også nogle 2. og 3. g'ere på floor.

Indtil vi ses på floor i salen kl 20:00 på fredag, så HU! (hold ud)


DJ POSSEN og PONTOPPIDAN
20:45-21:30 i SALEN

Hvorfor har I det kunstnernavn som I har? 
DJ Possen og Pontoppidan er faktisk ikke vores helt rigtige navn. Vi går under navnet DJ Possen og Polish feat. Slowfi, men festudvalget vil ikke ændre navnet på begivenheden  ☹
Men det rigtige navn skyldes at 1/3 af gruppen er polsk, 1/3 er langsom, og den sidste del er bare super nice 

Hvad kan man forvente af jeres optræden? 
Man kan forvente at ingen kommer til at forlade floor under vores optræden, og at der vil blive rystet en masse røv.

Hvad for noget musik vil blive spillet? 
Der vil blive spillet nye hits mixet med gamle klassikere, men alt sammen noget som der kan danses en masse til! 

Hvad ser I allermest frem til, omkring at spille til introfesten? 
Vi glæder os til at kunne ane små putter oppe fra scenen, der lige så stille kommer ud af tryghedszonen, og mærker rysånden tage over!

SES PÅ FLOOR KL. 20.45


DJ NUNSTOP feat. BRODER JOOSINATOR

22:15-23:00 i SALEN

Hvorfor har I det kunstnernavn som I har? 
Vi hedder DJ NunStop, fordi vi er børn af den gud, og vi har en mission. Vi vil have jer til at sprede næstekærligheden og få jer til at bruge jeres lemmer som var det den sidste nadver.   

Hvad kan man forvente af jeres optræden? 
Altså vi har jo fået en gæste-dj med denne gang. Hans navn er Broder Joosinator, men I kender ham måske bedre som munken med Vatikanstatens strammeste flow. Han har spillet over hele verdenen, og er blandt andet kendt for sin koncert i Det sixtinske kapel. 
Så I kan godt forvente at Herrens tilstedeværelse vil være stærk i salen. Vi har nemlig tænkt os at konvertere de vantro og få jer alle til at råbe ”PRAISE DA LAWD ALMIGHTY”. 
Glem Rysånden! Helligånden er det nye!

Hvad for noget musik vil blive spillet? 
Vi spiller primært gospel, men vi har da også taget nogle af vores yndlings profeter med. Her snakker vi blandt andet vor tids jomfru Maria - nemlig BadGalRiRi og DK’s svar på Johannes døberen - Thomas Helmig. 
Målet er jo at I skal genfødes på floor, så det vil være musik der ligger op til de svedigste moves. Vi vil blandt andet se jer lave sprinkleren og bade hinanden i helligvand til beatet og vi vil se jer bygge krucifikser i luften i stedet for huse. 

Hvad ser I allermest frem til, omkring at spille til introfesten?
Sidst vi spillede genopstod Jesus Kristi jo for at joine festen, sååå den bliver måske lidt svær at slå. Men vi glæder os
da til at lede alle jeres fortabte sjæle mod lyset og tage jer med et smut til himmeriget. 

Så tag jeres disciple under armen, vær i salen mellem 22.15-23.00 og GET READY TO PARTY NUN-STOP!! 




THE FAB FIVE
23:00-23:45 i SALEN

Hvorfor har I det kunstnernavn som I har? 
Fordi vi er fem, vi er fabulous, og ligesom programmet, så er vi en smule forældede. 

Hvad kan man forvente af jeres optræden?
45 minutters fremragende dansemusik! Vores mål er at give alle jer som stadig går på Rys en fest som er mindst ligeså god som alle dem vi selv har haft i løbet af vores 3 år hos Gitte T. Og vi håber at vi er i stand til at bringe en stemning og en musik, som lænkebinder jer til dansegulvet som Julemandens små nisser til fabrikken d. 23 december. 

Hvad for noget musik vil blive spillet? 
Bare mød op, okay!?

Hvad ser I allermest frem til, omkring at spille til introfesten?
At være tilbage på Rysensteen! Vi missede selv vores sidste introfest i 3.g, fordi vi var på studietur i Singapore, så det er fantastisk at vi får muligheden for at vende tilbage! Allermest, så vi ser frem til at stå på den samme scene som lærebandet spillede på. Og vi håber at vi kan få ligeså mange til at skrige som Martin Lønstrup gjorde til 3.g afslutningsmiddagen. 




#HOLDET
23:45-00:30 i SALEN

Hvorfor har I det kunstnernavn som I har? 
På grund af S I V A S. Han har simpelthen lavet en ny sang - den er først lige kommet ud her i går! Men fra første gang vi hørte den, faldt den lige i vores smag.
Men sagen er langt fra den, at vi har tyvstjålet SIVAS' sangtitel - vi er skam originale. SIVAS fik inspirationen til HOLDET fra os, så gjorde han den kendt, men nu tager vi det igen. Vi snakkede med ham på festival i sommers, og derefter lavede sangen HOLDET om vores sammenhold. Nu er det en form for nationalmelodi vi har. 

Hvad kan man forvente af jeres optræden?
Det bliver sick. Fucking sick. Man kan i hvert fald forvente, at der bliver shaket noget göt. Der bliver SIVAS og så bliver der konfettirør og romerlys.

Hvad for noget musik vil blive spillet? 
Vi offentliggør ikke setlisten, men vi kan love der bliver HOLDET. Det bliver i hvert fald uden tvivl noget at se frem til.

Hvad ser I allermest frem til, omkring at spille til introfesten?
At se alle putterne der twerker. Og så er det godt at få sat sit aftryk på skolen - lige gå ind og markere, som SIVAS nok ville sige.

____________________________________________________________________________________________________________


Rysbloggen og Introfestens DJs glæder sig til at straffe floor med jer alle på fredag, og vise alle nye 1.g'ere hvordan man fester på Rysensteen! 

HUSK at stikke alle dine venner, fjender eller folk du overhovedet ikke kender, hvis de scorer på:
31 13 13 45.
Og HUSK at vi udlodder en præmie til den klasse, der scorer mest!

Xoxo

tirsdag den 26. august 2014

☆☆Månedens putte☆☆


Navn: Frej Darger
Klasse: 1.a
Alder: 17
Civilstatus: Optaget

Da vi skulle aftale et interview med Frej, spørger vi "Kan du mødes i spiseren?", hvorefter Frej svarer "Hvor er spiseren?"


Hvorfor valgte du rys? 
Jeg har ingen idé. *Tænker sig længe om*. Da jeg havde valgt tænkte jeg egentlig “ok det skulle jeg måske ikke have valgt”, for jeg føler mig egentlig ikke så rysensteensk-agtig, men nu jeg er glad for det. Jeg kender ret mange mennesker der går her.
(På nuværende tidspunkt har Frej allerede sagt hej til en god håndfuld forbipasserende ryssere).

Hvad er dit indtryk af rys indtil videre? 
Det ved jeg ikke, altså jeg kan godt lide det. Jeg har ikke gået her så længe jo, jeg er stadig skide forvirret når jeg skal på flæske og sådan. Det er ikke så fedt når det regner, men jeg er ret glad for det.  

Hvis du  kunne være medlem af hvilket som helst udvalg på Rys, hvad skulle det så være? 
*Tænker sig om*, Mamse eller Festudvalget tror jeg. Det er nemlig de eneste to jeg lige kan huske.  

Beskriv Rys med 3 adjektiver: 
*Svarer hurtigt* - Fed, funky og juicy.

Færdiggør sætningen:
“Når jeg kigger på Gitte T så tænker jeg”… waow hun snakker meget..

Hvis Rys skulle være et dyr, hvilket skulle det så være?? 
(Frej virker enormt forvirret, mens han begynder at forklare sine kogte tanker i forhold til spørgsmålet) Umiddelbart ville jeg sige en fisk, fordi øøhm *Afbryder sig selv med at sige “Ej hvor lyder jeg kogt”* Ej måske hellere et hav fyldt med fisk fordi at der er så mange forskellige fisk i havet, ligesom så mange forskellige typer på Rysensteen.


Frej var ret stor fan af sit lectiobillede (som han påstod at have gjort akavet med vilje), så derfor skal det selvfølgelig også lige deles med alle jer ryssere:



3.g babes og deres lookalikes

I disse hårde skoleopstartstider kan det være rart, at have noget pænt, noget lækkert, noget med lidt kendisfaktor at kigge på, noget der drysser lidt solskin/savl på et efterårsvejr der siger spar to. Derfor har vi nu rystet en god kombination af netop de ting sammen til jer - vi giver jeg her flotteste 3.g babes og deres kendislookalikes!



Viktoria Steinhart 3.w og Scarlett Johansson


Victoria Francker 3.e og Megan Fox


Leonora Schytte 3.e og Joseph Gordon-Levitt


mandag den 25. august 2014

♛ Hunde iført tøj er den nye dille ♛

Ja du hørte rigtigt.. hunde iført kluns er det nye sort, så hvis du har en hund så smid noget kluns på den og post det på insta, det er den hurtige vej til flere followers. #getfame 





fredag den 22. august 2014

☮ Putte-reportage fra Dyrehaven ☮

Traditionen tro gik turen til Dyrehaven første fredag efter skolestart, hvor putterne blev vel indviet med 100 bajere og de obligatoriske overskæg, monobryn, knurhår, pena og hvad der ellers skal til - i alle farver.
Rysbloggen var selvfølgelig på pletten til at opsnappe stemningen og forhøre en række putter om deres forventninger til at gå på Rysensteen. Vi forsøgte tilmed at komme tættere på sporet af Rysånden ved at udspørge selvsamme putter om den.


Ida 1.e (tv.) og My 1.u (th.)

Hvad er jeres forventninger til at gå på Rysensteen?
Ida:  "Jeg forventer at det bliver super hyggeligt og tre virkelig fede år, og at jeg kommer til at lære en masse nye mennesker at kende."
My: "At det bliver nogle fede år. Og at komme til et andet land! Og have en parterskole og sån' noget."
Ida: "Øh, 1.e glæder sig også rigtig meget til at vinde kælderaften-showet! Fordi-øøh vi har hørt at vi skal leve op til noget. Det var jo 2.e der vandt prompte sidste år"

Er der noget ved Rysensteen der skiller sig ud ift. andre gymnasier?
Ida: "Gurk! Er det dét det hedder?" (begejstret mumlen med sin fellow put)

Hvad tænker I, når I hører ordet "citizenship"?
Ida: "Altså jeg glæder mig bare til at komme til Canada!"
My: "Rusland bliver nice - jeg forventer det er sån'en helt anden kultur, og jeg tror det bliver spændende at snakke med en anden som man ikke minder så meget om."

Har I hørt om Rysånden?
Begge: "Rys-hvad? Nej..."


(fra venstre) Axel, ukendt, Felics, Adam, ukendt - alle 1.x

Hvad er jeres forventninger til at gå på Rysensteen?
Axel: "Et sted, hvor du kan danne dig. Og udfolde dig, og..."
(Ukendt put afbryder): "Fuck 'em right in the pussy!"
(Axel fortsætter ubemærket): "...så skabe den du er"

Felics: "Jeg synes det kommer lidt an på hvem der spørger"
Inteviewer: "Det er mig der spørger lige nu"
Felics: "Ok, hvis du spørger lige nu...ok så kommer det an på publikummet"
Inteviewer: "Det er hele Rysensteen der læser Rysbloggen"
(Adam afbryder):
Adam: "Okay, jeg har en god en! Jeg forventer gode faciliteter, og seriøse klasser, hvor man lærer godt af lærerne... Og fede fester"

Hvad tænker I, når I hører ordet "citizenship"?
(tøven mens Adam smager på ordet i sin mund)

Felics (henvendt til sin klassekammerat): "Kan du ikke huske det?"
Inteviewer: "Ringer ordet en klokke?"
Adam: "Jaaer ja, ok først så tænker jeg, at jeg skal til Island og så at samarbejde med andre lande. Og det er det.

Felics: "Det blir' pissefedt. Har I set den der film i biografen der hedder The Secret et-eller-andet of Walter Mitty? Der hvor han tager til Island? -Vi skal til Island."
(begejstring og kollektivt "nåårh, ahh" blandt klassekammeraterne)

Har I hørt om Rysånden?
Adam: "Hva' fanden er det? Jeg har hørt om Rys-løven"
(snakken fortsætter om Rys-løven og intervieweren opgiver)


Naja 1.e (tv.) og Clara 1.u (th.)

Hvad er jeres forventninger til at gå på Rysensteen?
Naja: "Altså... (en smule tøven) altså gode skoleår, høj kvalitet af undervisning. Godt socialt...øhhm. Sådan hovedsaligt engagement omkring undervisningen, som jeg godt kunne li'."
Clara: "Fede venner, god festkultur, lære meget osv."
Inteviewer: "Så det er stræber-profilen der trækker?"
Clara: "Jaer sådan lidt, men ikke sån'... Jo ok, det synes jeg ikke jeg så hos andre gymnasier."

Hvad tænker I, når I hører ordet "citizenship"?
Naja: "Så tænker jeg: fedt!" 
Clara: "Vi er jo Rusland, min klasse kalder os "Putins putter"
(Joos 3.b bryder ind, og udbryder frustreret): 
"Eeej Rusland, Rusland nej! Årh årh ja åårh! 
Inteviewer: "Joos, du bryder lige ind i et interview"
Joos: "Er det med film? 
Inteviewer: "Det er ikke med film."
Joos: "Mrrhh! Åååårh!"

Har I hørt om Rysånden?
Clara: "Rysånden? Min klasse har det i hvert fald super fedt, hvis det er dét det har noget at gøre med?"
(Intevieweren forklarer de uvidne putter om Rysånden...)
Naja: "Jeg tror vi føler Rysånden i aften!"
Clara: "Ja! Især i toget på vej herover, jeg følte mig virkelig som en ægte Rysånd"
(...men de ved tydeligvis stadig ikke hvad den er)


Johan 1.c

Hvad er dine forventninger til at gå på Rysensteen?
Johan: "De er meget kloge. Og så virker det som en meget intellektuel skole"

Hvad tænker du, når du hører ordet "citizenship"?
Johan: "Rigtig fedt, fordi jeg kan flydende fransk"
Inteviewer: "Du skal bare ikke rigtig til Frankrig, vel?
Johan: "Nej jeg skal til Egypten, men jeg ville gerne have været i Frankrig eller Canada"

Har du hørt om Rysånden?
Johan: "Overhovedet ikke."
Inteviewer: "Hvad kunne du forestille dig, det var?"
Johan: (langvarig tøven) "Det ved jeg ikke. Overhovedet ikke. Men hvis jeg skulle forestille mig hvor den boede, skulle det være i Kælderen eller på Biblo"


 Marie (tv.) og Frida (th.) 1.c

Hvad er jeres forventninger til at gå på Rysensteen?
Frida: "Det blir' så fedt! Det er fagligt, men socialt. Man får en god portion af det sociale og en god portion af det faglige. På den måde bliver vi fucking gode venner og vi bliver fucking kloge!"

Hvad tænker I, når I hører ordet "citizenship"?
Marie: "Så tænker vi..."
(Frida afbryder)
Frida: "Udveksling! Venner! Det hele! Rejse rundt! Blive venner!"

Har I hørt om Rysånden?
Marie: "Det virker fucking fedt."
Frida: "Jeg har hørt om det, og jeg ved det er sådan noget man får"

(og disse putter ved tydeligvis heller ikke hvad Rysånden er for en størrelse)


Anton 1.e

 Hvad tænker du, når jeg siger Rysensteen?
Anton: "Så tænker jeg Rysensteen."
Inteviewer: "Jamen hvad associerer du med Rysensteen?"
Anton: "Rysensteen."
(Intevieweren pointerer at Anton kommer med nogle dårlige svar)
Inteviewer: "Hvad fik dig til at søge ind? Hvad tiltrak dig?"
Anton: "Det der tiltrak mig det var, at der er så mange gode mennesker på Rysensteen, og det er bare super fedt at være her, hahaha"
(Jakob 3.e afbryder)
Jakob: "Du må osse godt sige det høje faglige niveau!"
Anton: "Det er jo ikke fedt"
Inteviewer: "Du skal bare være bundærlig her"
Anton: "Kan jeg lige bunde den der, så kan jeg være endnu mere bundærlig" 
(Anton tager Jakobs øl og bunder den)

Har du hørt om Rysånden?
Anton: "Nej, men der er en eller anden Rys-løve, der har ansøgt mig på Facebook"
Inteviewer: "Og hvad synes du så om Rys-løven?"
Anton: "Jeg sys den er herrenice"


Tak for jer, søde putter.
xoxo Rysbloggen

onsdag den 13. august 2014

Velkommen tilbage!

Kære ryssere <3
Så har et nyt skoleår taget sine spæde skridt, modulerne begyndt at hobe sig op på Lectio, og man kan næsten lugte sprittuschen på frisk puttehud i luften - skoleåret 2014/15 begynder officielt for alle fra i morgen af, og vi glæder os fra Rysbloggens side til at underholde jer med skæg og ballade og en god portion Rysånd hele året!

Og hvad er bedre til at sparke skoleåret i gang en en god gammel kending? Du gættede helt rigtigt, vi taler nemlig om Dagens Kat! I denne omgang i en edition, der bør hjælpe jer forvirrede sjæle derude til at spotte forskellen mellem de godt 900 elever, der vrimler på gangene, for hvem er egentligt 1.- 2.- eller 3.g'ere? Vi hjælper jer godt på vej til at skelne typerne fra hinanden, og som tilfældet oftest er, findes der også her to typer mennesker (eller katte) 

Husk at sprede ordet og like vores facebookside kære nye ryssere! Vi glæder os til at møde jer i Dyrehaven på fredag, hvor vi rapporterer fra de efterfølgende dage!




1.g'ere



eller





2.g'ere



eller






3.g'ere



eller




xoxo