mandag den 26. oktober 2015

Er det størrelsen eller gørelsen?


Før
Ekspedienten hos Tonys smilte bredt til os, da vi trådte ind ad døren, og med os bragte et slag kold efterårsvind, som dog hurtigt blev overtrumfet af den lune temperatur, man finder hos Tonys. ”Et slice peperoni, pesto og et slice skinke, hvidløgs dressing” fik en af os fremført, da det gik op for os, at vi var de eneste kunder i et lokale fyldt af appetitvækkende italiensk ”fastfood”. Der blev betalt 25 kr. Hver, og vi nåede knap og nap at bevæge os i ud i efteråret igen, da han rakte os vores pizza slices. Hvor de dog varmede vidunderligt rart i vores svage hænder.

Under
Normalt når et slice fra Tonys skal holdes, skal begge hænder være i brug, men denne her gang blev vi overvældet af en bølge af skuffelse. Som når du tror du laver en dobbelt D kran, men finder ud af at det var push-up. På trods af dette formår første bid at løfte begge mundviger, forme et smil og du får en træng til at kramme den nærmeste person (prostitueret eller ej). Vi blev begge enige om at slicet med skinke gik med sejren, da hvidløgsdressingen komplimenterer skinken på en sådan måde, at dine smagsløg synger. Halvvejs igennem glæder du dig stadig til næste bid, hvori det - til dels - sprøde hvide brød sammen med den smeltede ost skaber en nydelig konsistens.

Efter
Som nævnt ovenstående så blev vi snydt for den korrekte størrelse pizza slice fra Tonys, hvilket gjorde at vores mavesække ikke kunne konstatere sig tilfredse. På trods af dette ved vi jo, at man plejer at gå derfra uden en større lyst til mad bagefter, Alt i alt gav et slice rigeligt af energi og fryd til, at vi kunne komme igennem de næste to moduler med glæde i bådee krop og sind.

Pris: 4/5 
Mæthed: 2/5
Smag: 4/5
Ventetid: 4/5, men normalt 2 vi var bare heldige. 
PrisÜvalue: 3,5/5

Tonys fik en overordnet karakter af 3.5/5




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.