mandag den 22. februar 2016

面条 (nudler)

Velkommen tilbage fra ferie! 
Vi håber i fik drukket en masse øl, sovet ekstra meget og glemt alt om afleveringer, karakterer og lange kedelige moduler. 
Om små 15 minutter, har vi frikvarter og der skal vi selvfølgelig fråde en sund (lol) og nærende (lol) frokost. Vi anbefaler i dag, at i smutter ned i kineseren og snupper en 1 kr's nudler! især her efter månedslønnen gik til bajs i ferien og bankkontoen er faretruende lav.  



Før indtagelse
Vi sidder i lokale 9 på flæske. Viserne på uret sidder fast i den samme diminutive movering frem og tilbage mellem 11.28 og 11.29. En energisk hånd spyer sig vej ned i lommen og graver 3 kroner frem. Mere end rigeligt. Vi er på vej ned til den kinesiske madbutik tæt på flæske. Den der sælger sodavand til 8 kr. og åbenbart også nudler til 1.25 kr! Køen er kort og spadsereturen tilbage til elkedlen næsten lige så kort. Det kogende vand siver gennem mellemrummene i nudlerne, mens vi drysser smagsstofferne ned i kopperne som var det tryllestøv.

Under indtagelse
Der bliver taget et kort sip af det suppe lignende væske, som nudlerne har produceret. Det smager. Den tilhørende plastic gaffel samler en snesevis nudler op og finder sin vej op til munden. 'Det smager jo godt'! konstatere en af os. Læberne fanger igen enden af en bane nudler og så gælder ellers bare om at suge til. Nudlerne slynger sin vej op til kæften med ekstrem hastighed. Det er nemt at tygge i og så er der mere end rigeligt med e-numre til at smagsløgene bliver tilfredsstillet. 

Efter indtagelse
For 2,5 kr. er der blevet købt to pakker nudler. Begge pakker er nu fortæret og vores maver brokker sig ikke. Men man har det lidt ligesom, man har det, når man har købt lunkende haribo pilsner, istedet for noget anstændigt drikkelse. Men hva' faen' - det hele skal jo samme vej ned. Hellere skide det ud end at smide det ud! 

Pris 5/5
Smag 3/5

Indkøb 4/5
PrisÜvalue 4/5

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.