tirsdag den 17. november 2015

Mums med Mamse

August og Victor 2c 

Før Indtagelse
Det er ikke nogen hemmelighed, at ”køen” er et uoverskueligt ærinde, på grund af klumpen af sammensmeltede 1. 2. og 3. g’er, der alle prøver at få fat i sin helt egen portion mamse-mad. De bløde toner fra kælderens højtalere formår alligevel at gøre et eller andet ved smilebåndende, og man realiserer, at ventetiden jo kun bringer os rysere tættere på hinanden. Som var vi de sammenpressede ris i drengenes butter chicken. Vi masser os igennem massen af mennesker for at nå udgangen, begge med to portioner i hver hånd.


Under indtagelse
Gaflen gennemborer et stykke kylling og stjæler noget ris med på vejen. Vi lader maden cirkulerer rundt i munden og uden at sige noget, opnår vi en fælles enighed om, at det sku nu smager meget godt. Efter første portion når maven at skrige hysterisk, da den bilder sig selv ind, at det var slutningen på det mad eventyr. Heldigvis i vores tilfælde har vi to portioner at byde vores maver tilfredse med. Det fremmer smagsoplevelsen, at maden er mild stærk, og ridser vi kun overfladen af denne fortælling, vil vi konstatere at maden smagte godt. Hvis vi borer lidt dybere, vil vi sige at de forskellige bestanddele af maden ikke var helt gode venner med hinanden. Ingredienserne, sovsen, risen, grøntsagerne og kyllingen kunne godt have komplimenteret hinanden bedre.


Efter indtagelse
Du er har det dødlækkert efter to portioner mamse-mad. Din mavesæk ligger i post-sex stadiet, lige efter at have haft hed elskov med gud. Eller noget i den dur. De 30 kr. kan man hurtigt godt begynde at savne, men det lader vi ligge, for vi havde jo en god oplevelse. Mums for den omgang mamse

(Dømt på grundlag af to portioner)
Pris: 4/5
Mæthed: 4/5
Smag: 3,5/5
Ventetid: 1,5/5
PrisÜvalue: 4/5

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.